BEHANDLINGER MED BOTOX, RESTYLANE, DERMAROLLER, FIRE AND ICE OG JUVEDERM

 

“Alder giver et ansigt liv og personlighed. Men uønskede rynker og alderstegn kan du med effektiv og sikker teknik få behandlet hos os.”

Botox /Azzulure

Anvendes til rynker i panden og “kragetæer”. Botox nedsætter spændingen i de pandemuskler, som giver vrede og anstrengte rynker.

Restylane

Ved at injiesere Restylane som består af 98% vand og 2 % Hyaluron som allerede findes naturlig i huden, vil Restylanen forynge din huden og du vil danne mere kollagen, altså vil du få et yngre og friskere udseende på en hel naturlig måde.

Dermaroller

Med alderen bliver huden tyndere og genopbygges langsommere. Du kan nu selv hjælpe din hud, enten som enkelt stående hjemmebehandling eller kombineret med professionel Medicinskruller på klinikken. Læs mere om Dermaroller her.

Fire and Ice

Fire & Ice fra IS CLINICAL er en frugtsyre ansigtsbehandling som leverer synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende.

Juvederm

Takket være VYCROSS-teknikken giver Juvéderms nye fillere længere holdbarhed, minimale hævelser efter behandling og et blødt og naturligt resultat.

Kosmetisk klinik ved Birgitte Abrahamsen

Lindevangsvej 16, 8240 Risskov

Telefon: 4244 3414

Mail: ba@kkba.dk

  • Facebook
  • Instagram
  • Google+