Dermaroll behandling i Randers, Risskov og Aarhus

Dermaroller – Dermaroll behandling

Collagen inducion Therapy med den orginale Dermaroller er én af de mest innovative måder at forbedre hudens tilstand på.

Behandlingen reducerer:

Ar

Pigmentpletter

Grov hudstruktur

Fine linier/rynker

Acne ar /ar

Strækmærker

Ved at booste collagen produktionen og dermed hudfornyelsen.
Den Orginale Dermaroller: fås udover den professionelle Medicinske rulle (kun til klinik brug) også som Hjemmeruller til ansigt og hals samt bryst. Beauty Mouse til kroppen. De er udviklet og patenteret i Tyskland.

Behandling på klinikken

Ved behandlinger på klinikken tilføres huden en kontrolleret skade, så kroppen straks går i gang med genopbygning og reparation af huden, ved at danne nye celler i underhuden. Der dannes nyt collagen og hudceller samt blodforsyning forbedres. Dette giver et naturlig og yngre udseende, store porer og fine linier reduceres. Behandlingen gentages med 6-8 ugers interval i alt 3 gange kombineret med Hjemmeruller. Derefter 1 gang årlig. Vores klinik ligger i Risskov tæt ved Aarhus og Randers.

Home Care Dermaroller

Home care Dermaroller er en skånsom og smertefri behandling, til synlig forbedring af hudens udseende og struktur. Rullen er lille med 192 ultrafine mikronåle. Huden rulles blidt og uden tryg – lad rullen udføre arbejdet. Behandlingen fjerner døde hudceller øger mikrocirkulationen, hvilket gør, at huden øger optaget af næringsstoffer med op til 300 gange. Så du vil føle, at du får meget mere ud af dine dyre ansigtscremer. Huden opleves mere glansfuld og vital, grove porer og fine linier reduceres.

Huden opleves mere glansfuld og vital, grove porer og fine linier reduceres.

Home Care Dermaroller kit består af:

En rulle

Roller Cleaner

Lipopeptide collagen Boster

Pakket i smart toilettebag.

Pris    kr. 1.699,-

Dermapen

Den elektriske præcisionsmotor sikre stempling 50-100 gange pr/min.
Hyalarnic Acid Gel boster hudens regenerering, så hudens konturer og elasticitet forbedres- huden bliver tykkere. Ved gentagne behandlinger med Dermastamp reduceres linier og rynker markant. Behandlings forløb 3-4 behandlinger med 4-6 ugers interval.

Pris afhænger af størrelse af området. F.eks. overlæbe( rygerynker) kr. 900,- / behandling.

Beauty Mouse

Fire ud af fem kvinder har appelsinhud. Beaty Mouse bruges til at behandle appelsinhud og slap hud. Det er en rulle til kroppen, der forbedrer microcirkulationen og stimulerer collagenfibervæksten.

kosmetiske behandlinger for både mænd og kvinder

"Jeg tror på naturlig skønhed og har specialiseret mig i at fremhæve skønhed og personlige træk på en naturlig måde."

Kosmetisk klinik ved Birgitte Abrahamsen

Nordre strandvej 26

8240 Risskov

42 44 34 14

ba@kkba.dk

Kosmetisk klinik v/Birgitte Abrahamsen © 2018