ANSIGTSBEHANDLINGER MED BOTOX, RESTYLANE OG JUVEDERM

 

“Alder giver et ansigt liv og personlighed. Men uønskede rynker og alderstegn kan du med effektiv og sikker teknik få behandlet hos os.”

Kosmetisk klinik ved Birgitte Abrahamsen

Hudforyngende og rynkereducerende ansigtsbehandlinger

Hos Kosmetisk Klinik v/ Sygeplejerske Birgitte Abrahamsen i Risskov i Aarhus finder du en behandler med speciale i hudforyngende og rynkereducerende ansigtsbehandlinger. Jeg hjælper dig med at blive en friskere og smukkere udgave af dig selv uden tydelige forandringer. Resultatet er dog altid tydeligt.

Kosmetisk klinik med mange års erfaring

Overlad dit ansigt i de bedste hænder hos mig. Kosmetiske ansigtsbehandlinger er et håndværk. Jeg har mange års erfaring med at kombinere de forskellige behandlinger, og jeg ser det som et håndværk, som man bør have respekt for. Derfor er dine ønsker og min erfaring den perfekte opskrift på et smukt resultat for dig.

Fokus på naturligt udseende

Man ser både fra ind-og udland et overdrevent forbrug af ansigtsbehandlinger, som er endt med et unaturlig udseende eller udtryk som for store kindben og kinder eller slet ingen mimik. Jeg definerer æstetik som naturligt smukke resultater, der harmonerer til den enkelte person. Jeg tager desuden udgangspunkt i den nordiske version af skønhed og ved præcis, hvordan jeg skaber et smukt harmonisk resultat, hvor dine smukke træk fremhæves og din mimik og personlighed bevares.

Se hvilke ansigtsbehandlinger jeg udføre nedenfor.

Behandlinger

Zo skin health

Med Zo Skin Health er det muligt at komme alle, hudproblemer til livs, så en smuk, sund og strålende hud er mulig for alle. Forhandles kun på læge klinikker.

Læs mere

PROFHILO

Profhilo er en ny og innovativ metode til bekæmpelse af aldringstegn på, den modvirker tab af hudens elasticitet i ansigt og på områder, der traditionelt er vanskelig at behandle, f.eks.hals,hænder og arme.

Læs mere

kosmetiske behandlinger for både mænd og kvinder

"Jeg tror på naturlig skønhed og har specialiseret mig i at fremhæve skønhed og personlige træk på en naturlig måde."

Kosmetisk klinik ved Birgitte Abrahamsen

Nordre strandvej 26

8240 Risskov

42 44 34 14

ba@kkba.dk

Kosmetisk klinik v/Birgitte Abrahamsen © 2018