Rynkebehandling med vistabel Botox / Azzalure i Aarhus

I klinikken tilbyder vi professionel rynkebehandling med Botox / Azzalure. Nedenfor kan du læse mere om, hvad behandlingerne indebærer. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os. Vi er beliggende i Risskov tæt ved Aarhus.

Hvad er vistabel Botox / Azzalure?

Det er et godkendt lægemiddel, der indeholder det aktive stof botulinum toksin A. Det er fremstillet af et naturligt protein, der nedbrydes i kroppen og forsvinder i løbet af nogle måneder. Herefter får du igen mimik i de behandlede områder.

Det er ikke farligt at blive behandlet med Botox / Azzalure, når det anvendes korrekt i små doser injiceret af certificeret kosmetisk sygeplejerske eller læge. Det er brugt siden 1980 og er den kosmetiske behandling, der udføres flest af på verdensplan.

 

Rynkebehandling

På et eller andet tidspunkt i løbet af livet, får alle rynker. Det kan være alt fra rynker i panden til smilerynker og ”rygerynker” på overlæben. Rynker kan sende et andet signal af dig, end du ønsker. De kan for eksempel signalere, at du er stresset eller træt – eller at du er af ældre udseende. Derfor er de fleste frustrerede over eller kede af deres rynker.

Med Botox / Azzalure – kaldet et Nefatitis løft og Platysmabehandling – kan vi effektivt behandle rynkerne.

Botox-behandling

Botox/Azzalure får muskulaturen i dit ansigt til at slappe af, så du får et mere friskt, naturligt og yngre udtryk. Behandlingen beror på en individuel vurdering – på den måde sikrer vi, at du får den helt rigtige rynkebehandling. Du er med andre ord i professionelle hænder.

Du skal ses af en speciallæge mindst 2 dage før behandling kan foretages. Hos mig møder du plastikkirurg Frants Grymer og plastikkirurg Christian Bang. Her får du mundtlige informationer om virkning og behandling, og skriftligt materiale udleveret.

Christian Bang

Frants Grymer

Hvor længe virker en behandling med Botox ?

Virkningen kommer efter 3 dage og du har maksimal effekt efter ca. 3 uger. Til kontrollen efter 3 uger kan det være, at du skal have ”touch up”. Virkningen holder i 4-6 måneder, og ved gentagne behandlinger vil musklen blive mindre/tyndere og resultatet mere holdbart.

Du er måske også interesseret i de andre behandlinger vi tilbyder på klinikken: Restylane, Volite og Juvederm.

 

kosmetiske behandlinger for både mænd og kvinder

"Jeg tror på naturlig skønhed og har specialiseret mig i at fremhæve skønhed og personlige træk på en naturlig måde."

Kosmetisk klinik ved Birgitte Abrahamsen

Nordre strandvej 26

8240 Risskov

42 44 34 14

ba@kkba.dk

Kosmetisk klinik v/Birgitte Abrahamsen © 2018