Anmeldelser fra kunder

 

Jeg får simpelthen så mange dejlige anmeldelser fra mine kunder, og jeg sætter pris på hver og en. Nedenfor kan du se et udsnit af anmeldelserne.

Jeg var i dag hos Birgitte og få en fire & ice frugtsyre behandling. Jeg kan virkelig mærke hvor lækker min hud føles her 6 timer senere. Hun er så sød og vejledende. Jeg får også lavet mine læber hos hende og jeg vil bestemt anbefale hende til alle 🙂
Diana

Jeg var så glad for at besøge Birgitte i dag, hun er en vidunderlig person og virkelig professionel! Jeg vil bestemt anbefale hende og besøge hende igen næste gang 🙂
Mandita

Birgitte er den sødeste og den bedste. Super professionelt og jeg er evig glad for mine læber. Samt rigtig dejligt med rådgivning omkring størrelse osv. Elsker resultatet!
Rie

Hun er bare så sød. Har fået BOTOX omkring øjne og pande og mellem øjnene. Det gjorde på ingen måde ondt. Og har fået et fantastisk resultat. Hun får virkelig min anbefaling.
Karina

Fik behandling af Birgitte – rigtig nåleskræk og nervøs for hele situationen, men gik derfra med en super god oplevelse og et flot resultat. Hun er god til at følge op på behandlingen efterfølgende og har tid til spørgsmål (også selv om man har en million). Kan helt klar anbefale Birgitte.
Anne

“Glad og Tilfreds”
Eva

“Professionel, imødekommende og super dygtig. De varmeste anbefalinger herfra”
Anja

“Helt klart ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra! Birgitte er super sød, behagelig, og meget professionel. Jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem, og vil helt klart anbefale Birgitte til alle andre. ☺️”
Rikke Louise

“Jeg har nu i over 4 år gået til forskellig behandlinger hos Birgitte, jeg kan 100 procent stå inde for hendes arbejde, hun er dybt prof, servicen &Hygiejne er i top, hun er virklige dygtig & ærlig hvis man nu lige er lidt usikker på hvad man lige selv syntes man trænger til. Alt hvad Birgitte har lave på mig af div. Behandlinger af Botox med mere, har været yderst tilfredsstillende & aldrig en eneste fejl, hun er så dygtig til at stikke en så man næste ikke mærker det, så kvinder i kan roligt tage ud og blive friske op hos Birgitte. Jeg er så glad for jeg har fundet hende.”
Sara

“God og behagelig betjening, Birgitte er fantastisk. Hun lytter til dig og får du får det du beder om”
Simon

“Jeg kan kun anbefale Birgitte skønne rammer, professionel behandling og i super trygge hænder ..”
Christina

“Fik en rigtig god oplevelse hos Birgitte.  Hun er sød, imødekommende, man føler sig tryg og er i gode hænder.

Resultatet er jeg så tilfreds med. Rosende ord herfra. Kan sagtens anbefale hende og Birgitte nu har du fået en fast kunde, som kører ned til dig for at få lavet noget.”

Pernille

“Super sød og professionel☺️ giver sig god tid til at svare på spørgsmål og på selve behandlingen, er bange for nåle så dette var virkelig dejligt. Kan klart anbefales.”
Kristina

“Så sød, gir’ sig god tid og sidst men ikke mindst er hun super dygtig til sit arbejde”
Marie

“Jeg vil råde jer alle sammen til at få lavet jeres læber hos den fantastiske Birgitte! Hun er simpelthen den bedste. Hun tager sig kærligt af hendes kunder, og laver de smukkeste resultater! Man kan ikke være andet end tilfreds. 10.0000 stjerner fra mig af” 

Sarina

“Jeg har fået behandlinger hos Birgitte gennem de sidste 3 år og kan varmt anbefale hende. Birgitte er utrolig dygtig og forstår balancen for det naturlige look. Hun er yderst kompetent og erfaren og samtidig holder hvad hun lover. Udover et professionelt og dygtigt håndelag med botox og restylane, har Birgitte lavet dermaroller behandlinger som har givet utrolige resultater. Det har stort set fjernet alle mine pigmentpletter og samtidig givet min hud et jævnt og sundt udseende. Sågar de fine rynker har fortaget sig. Jeg har lige opdateret mit profilbillede, som du kan forstørre hvis du vil se resultatet.”
Vibeke

“Efter jeg er blevet behandlet hos Birgitte i gennem flere år, kan jeg kun sige hun er den bedste, utrolig dygtig professionel, har forståelse for det naturlige look med bla. botox og restylane, kan kun varmt anbefale Birgitte, med super gode smukke resultater, er jeg yders tilfreds med mine oplevelser hos Birgitte. Altid ajour med de nyeste teknikker og trends. Med høj service et, godt humør fast kunde 4 ever”
Susanne

“God oplevelse Ingen stress da jeg er bange for nåle, super professionelle Birgitte der kan sit kram.”
Birgitte

“Jeg vil gerne give Birgitte de bedste anbefalinger, har fået behandlinger i snart 2 år. “Så kom man da lige til at se 10 år yngre ud” hun er super dygtig, er utrolig glad for at komme hos hende. Kan varmt anbefale andre at bruge Birgitte. Hun er super professionel.”
Anette

“Jeg er meget tilfreds med det jeg har fået lavet. Da jeg startede hos Birgitte så jeg træt og efterhånden “brugt” ud- dette rettede hun op på. Særligt omkring øjenene var jeg udpræget mørk, og det fixede Birgitte…. Jeg kan kun anbefale hende. “
Helle

“Super god og professionel betjening. Birgitte er sød og meget dygtig. Kan klart anbefales!!”
Caroline

“Omgivelser.  Så lækkert og eksklusivt. Jeg er kommet hos Birgitte i gennem mange år. Det, der blandt andet gør Birgitte helt i særklasse, er at hun har en helt fantastisk evne til at få alt, hvad hun laver til at se helt naturligt ud. Hun har stor viden og god etik, hvilket jeg sætter stor pris på. Jeg kan klart anbefale kosmetisk Klinik og Birgitte”

Sille

“Birgitte kan sit kram! Hun er dygtig og ikke mindst ærlig, hvilket jeg sætter pris på. Jeg er så tilfreds, også med de nye omgivelser, så lækkert og eksklusivt. Jeg kan varmt anbefale Kosmetisk klinik. “
Christina

“Birgitte er simpelthen et af de mest behagelig og professionelle menneske jeg nogensinde har mødt. Hun er hammer dygtig og man får altid en ærlig mening, da det jo nemt kan tage overhånd.
Jeg er altid super tilfreds, og hvis jeg nu en dag ikke skulle være det, ville jeg heller aldrig være bange for at sige det, da Birgitte altid har et godt humør og et højt service niveau.
Jeg sætter pris på, hun efter uddanner sig og hun holder sig ajour med de nyeste teknikker og trends.”

Filiz

“Imødekommende og professionel. Min oplevelse er rigtig positiv! Jeg har besøgt klinikken løbende de sidste par år efter en lammelse i højre side af ansigtet. Birgitte er super, super sød. Meget kompetent og vanvittig dygtig, hun giver en masse gode råd og vejledning. Super professionelt og behageligt. Man føler sig virkelig velkommen i den afslappede atmosfære. Ud over at det er skønt at kunne se et resultat med det samme. “

Helle

kosmetiske behandlinger for både mænd og kvinder

"Jeg tror på naturlig skønhed og har specialiseret mig i at fremhæve skønhed og personlige træk på en naturlig måde."

Kosmetisk klinik ved Birgitte Abrahamsen

Nordre strandvej 26

8240 Risskov

42 44 34 14

ba@kkba.dk

Kosmetisk klinik v/Birgitte Abrahamsen © 2018